Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

mind nagyon jól tudjuk, hogy

2011. február 3., csütörtök
ebből itt már sosem lesz teljesértékű blog... De elköszönni még sincs még kedvem, talán nem is fogok sose, talán eltűnök hirtelen, mint erdőben a ... hagyjuk...
Pedig lenne miről írni, sőt, igazán csak most válnak érdekessé a dolgok... és ezekhez a dolgokhoz képest tökéletesen lényegtelen mindaz, ami a felszínen történik. (például, hogy ma megtaláltam az évszázad bori-cipőjét)

Szóval, mostanában roppantmód érdekelnek bizonyos négybetűs mozaikszavak. Csak magam sem tudom, mit higyjek (ezt nekEd szeretettel ;) felőlük... Annyira picinek és bölcstelennek érzem magam... Pedig akármerre nézek, csak nagy, súlyos, bölcs döntéseket látok, amik arra várnak, hogy végre meghozza őket valaki... Mást diktál az eszem, megint mást szeretnék én... De valahogy majd elválik, előbb vagy utóbb, jövő héten vagy májustizennyolcadikán... egyébkéntmeg szép szám a 480, a 399 is, de a legszebb a 365.

addig meg igeragozok, függőbeszélek és imádkozom a mindennapi matekkettesünkért.

2 megjegyzés to mind nagyon jól tudjuk, hogy:

Csillu írta...

jajjte...elte, ppke, nyme, szie...? én a 480ammal meg se szólalok, csak csendben drukkolok!!!!:)

Deborka írta...

Ó nagyon szép az a cipő!
Megértelek, egy félév és elmúlik. Addig is sok-sok, bátorságot, és kitartást kívánok neked Isten kegyelméből, mert szeret.
És én is!