Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

albumfelvétel - gyerekkórus

2009. december 5., szombat
A mai napom nagyon-nagyon különleges volt. /Most nincs kedvem szószaporítani, ezért már az elején lelövöm a poént/ Egy albumfelvételen vehettem részt a gyerekkórus egyik tagjaként. ez azért különleges, mert Egyrészt: nem érzem már magam a szó szoros értelmében vett GYEREK-nek, másrészt: énekes sem vagyok, de sebaaaj. Bárki velkámm.. Az idei gyerektábor (annyira sajnálom, hogy nem voltam ott!!) énekeit vehettük CD-re.

Az ifiterem így hamar át is alakult próbateremmé, majd szerényebb stúdióvá, - a maga fehér műanyagszékeivel, nyikorgó ajójával, lógós teafilter-füzéreivel, és a vendégszereplő matracokkal, amik csökkentették a terem visszhangosságát.. :) A formáció állt egy vezető énekesből, egy akkusztikus, és egy basszusgitárból, egy dobszerkóból és egy kongából. Semmi túlbonyolítás. E és G dúros dalok, semmi "zsé-major-ká-iksz-turbó", de naaagyon jól szólt (: És a hangulat! Szeretném leírni, de kevés vagyok hozzá..

Valahogy így kell elképzelni: 30 gyerek (5-18 év) énekli egy kis teremben újdonsült kedvenceit, tapsolva-táncolva, kiabálva-kurjongatva. (: /most nézd meg ezt a videót/


Igaz, nagyon fárasztó olt, és előfordult, hogy egy dalt háromszor is újra kellett venni, de végig nagyon jól éreztük magunkat. A srácok egyébként hihetetlenül jók voltak, végig magukat adták, de még a legkisebbek is felnőttként viselkedtek, mikor feladatra kellett koncentrálni.

A szünetben sétálni mentünk, a csapat szombathelyi részének mutattuk be fehérvérat, és főleg a naagy játszóteret, míg persze a nagyok a hangszereket vették fel. A képeket itt találod: Picasa Bori (És ezúton szeretném megkérni viteezt, hogy amennyiben tudja, juttassa el a linket a szombathelyiekhez is! Köszönöm! =) (a CD meg pár hét múlva meglesz:)

Nno, megyek aludni, késő van, és különben is, hogy fog így jönni a mikulás, ha a konyhában blogolgatok? :s


3 megjegyzés to albumfelvétel - gyerekkórus:

david írta...

HUH!! Nagyon király nap volt!!!Olyan mintha a gyermektáborból kiragadtunk volna egy napot!! Szeretnék még ilyeneket! ja és nagyon várom a cdt!!

dávid

viteez írta...

hát te honnan tudod, hogy el fogom olvasni? :)))
rendben, megosztom a linket a szombathelyi gyülekezettel :)

Marron írta...

viteez :D köszi (:
dávid: benceaztmondta, csak 2 hét (: