Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

ez+az

2008. november 30., vasárnap
Itt ülök a konyhában a kövön, emerkettőt hallgatok, és mandulás mesekekszet eszek, meg sült gesztenyét. (Olyan jó hangja van, mikor megtöröd a barna, lágy, ropogós héját..)
Mikor kivettük a gesztenyéket, egy tálba tettük. Az egyik egy nagy, de tompa puffanással felrobbant. A táltól a konyha mosogatógépig minden gesztenyemorzsás lett. Apró, sárga gesztenyedarabok... Nem tudtam, hogy a gesztenyék néha, minden ok nélkül csak úgy felrobbannak. Még egy, amiben hasonlítunk.. (:
Ma mozgalmas nap, tegnap mégazabb, a tegnapelőtti meg pláne az volt. Most már nem leszek retrospektív... (= visszatekintő. Ezt amúgy is tudtam ám :D ) Viszont a mai nap jó volt. Gyüli után nálunk ebédeltek Mönyiék. Egész délután Lidiztünk. Annyira édes, nagyon megszeretett, maga mellé ültetett, és ha valami miatt elmentem az asztaltól, elkezdett kiabálni, hogy Bolidelevisszaa (: ÉS.. kimondattuk vele... yeee :D
Mostanra kész vagyok a tanulnivalóval, még a kémiaházit kéne megírjam, és a készülő Esti Kornél-esszémhez kéne infokat gyűjtsek.. Ha netán innen valaki Esti Kornél szakértő, (kitudja, már semmin se lepődök meg...) szívesen venném a segítségét. ;)
Most megyek, és megváltom a világot!
szép estét, és ne felejtsétek el, hogy a notábilis = jelentős, figyelemre méltó!!!

0 megjegyzés to ez+az: