Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Vinyéről

2008. október 12., vasárnap
hát, megjöttem. A Vinyén töltött hétvége nagyon jó volt. Jó társaság, jó hely, távol a civilizációtól és a pannonos térerőtől, kettőt lépsz, és kint vagy az esőillatú természetben, úgyhogy nekem ez most mind nagyon jól esett :) Jó lett volna még maradni egy-két hétig. El tudnám képzelni, hogy nem jövünk haza, hanem itt, Vinyén ezzel a 25 emberrel kialakítjuk a saját kis kommunánkat... :) Meglenne, hogy ki mikor csinálja a reggelit, ki a napi felmosós, és persze áhitatvezető, ki melyik napszakban megy zuhizni, az erdőben minden nap gombát és szedret szednénk, amit aztán minden szombaton árulnánk a vinyei piacon, és ebből keresnénk meg a kenyérre és teafűrevalót... :) Mindenesetre, egy ideig jól ellennénk :)
VOLT: 2 jó tanítás, hangulatos dicsőítés, jamelésen sékerezni próbálás :), reggeli torna, (ami csak arra volt jó, hogy még nap elején beázzon a cipőnk 8)) sokórás fárasztó túra sok-sok egymáshoz nagyon közeli szintkülönbséget jelölő vonalkával, mirjam-majdnemmegölt-demiótaapetőfirádióthallgatom,
-életben-maradok mondatokkal:). Közös Bibliaolvasás (szabad értelmezéssel? :p), nagyonfáradtan társasjátékozás nagyonsokáig, gesztenyesütés :) , ujjmegégetés, sokáig forróvizeszuhanyzás, szélerőműnézés,- és hallgatás, palacsintatorta, sírás, nevetés, hajnalig tartó őszinte beszélgetések :)
tehát úgy minden összejött, ami egy jó ifis hétvégéhez kell :)

A következő hetem így néz ki: (és kiírom, hogy bárhol is vagyok, meg tudjam nézni, hogy mikor mit kell csináljak. És ne felejtsek el semmit :) )
Hétfő: iskola, zenekaros próba, majd gitározás andival. Meg kéne nézzem a következő két számot, és gitárórára is kell gyakoroljak.
Kedd: illést oviba, iskola, majd készülés a gitárórára, majd gitáróra :)
Szerda: iskola, (kezd uncsi lenni...) este színház sárival, és Vörösmarty-csemegével 8)
Csütörtök: illést oviba, iskola, gitár vikivel. Eszembe jut, hogy kéne gyakorolni a következő gitárórámra..
Péntek: iskola, kisifis próba (?), 6tól ifi, utána violanénis -énekpróba. utána brain-storming a konfiról.
Most eszembe jutott, hogy el kéne kezdeni a filmet a pályázatra... Még sose csináltam ilyet, de -a tavalyiból kiindulva- hátha összejön :P Van már 1-2 ötletem, csak egyikről se érzem azt, hogy ez az az ötlet, amire várok..

Ha van rá időd, olvasd el a Példabeszédek 11-et. Érdemes minden mondatán külön elgondolkodni :)

4 megjegyzés to Vinyéről:

Névtelen írta...

Hahó,
talizunk szerdán...ott leszünk a színházban mi is...:-)

Marron írta...

yee :)
Ott leszünk jobb oldalt a 4. sorban :P

Névtelen írta...

Mi meg a 8.-ban...:-D

achilla írta...

Varga Ernő blogja megtalálható a link listámon ha érdekel. nagyon jó fej srác. imádtam vele fellépni.